HISTORIEN OM FRISKE SPIRER

Miriam Sommer FRISKE SPIRER

KVINDEN & IDEEN

Jeg er Miriam Sommer, kvinden bag FRISKE SPIRER. Jeg blev uddannet cand. mag. i dansk og kommunikation fra Københavns Universitet i 2008.

Jeg startede FRISKE SPIRER i 2010 som et brand til ren træning. På det tidspunkt havde jeg et deltidsjob på et lille fagforlag og mit eget kommunikationsfirma på sidelinjen. Som nyuddannet havde jeg kun lidt praktisk erfaring og ønskede derfor at træne mine faglige kompetencer i tekstskrivning, branding og konceptudvikling til glæde for mine kunder.

Mit valg faldt på spirer af flere grunde. Dels havde jeg dyrket spirer, siden jeg var barn og elskede planter. Dels ønskede jeg, at mit arbejde skulle være til glæde for andre. Det skulle kunne udfordre mig på alle felter indenfor kommunikation, og der måtte endnu ikke være lignende brands på det danske marked.

Et brand om spirer levede op til alle mine ønsker.

Oekologiske broccolispirer FRISKE SPIRER

HVAD ER FRISKE SPIRER

FRISKE SPIRER er et dansk brand med adresse i København. Brandet består af sitet – www.friskespirer.dk og en shop – www.spirefroe.dk.

Mit mål med FRISKE SPIRER er at give dig den bedst tænkelige rejse ind i spirernes verden. Derfor finder du gratis guider og viden overalt i mit grønne univers. Du er altid velkommen til at kontakte mig ved spørgsmål.

I den online shop finder du et rigt udvalg af økologiske spirefrø, spirebeholdere og bøger om spirer. Bøgerne har mig som forfatter og to af spirebeholderne er FRISKE SPIRER design, men jeg står inde for alle mine produkter.

Hvilket sprog? Du finder FRISKE SPIRER sites på dansk og engelsk, da jeg er i færd med at vækste ud over Danmarks grænser. Den engelske gren hedder FRESH SPROUTS. Du kan kontakte mig på begge sprog.

Økologiske sennepsspirer FRISKE SPIRER

MÅLET MED FRISKE SPIRER

Mit formål med FRISKE SPIRER er at dele min viden om spirer med dig, så du kan nyde at dyrke dine egne økologiske spirer.

Jeg har altid selv elsket at dyrke spirer. Den glæde vil jeg gerne gøre tilgængelig for dig, så du kan nyde hjemmedyrket grønt, uanset om du bor på 5. sal i indre by, er opmagasineret i et lille kollegieværelse eller din have ligger dækket af sne.

Spiredyrkning gavner alle for spirer er natur i sin rene form. Spirer er næringsrige, miljøvenlige, nemme og sjove at dyrke året rundt. De passer endda ind i alle kostretninger, så alle kan få glæde af spirer.

Ja, mit hjerte er for længst tabt til de små planter.

Miriam Sommer med SpirePerle FRISKE SPIRER

VISIONEN FOR FRISKE SPIRER

Mit ønske for FRISKE SPIRER er mere et ønske for spiredyrkning i Danmark og i verden. Jeg håber, jeg kan bidrage til at udbrede denne sunde og bæredygtige hobby. Min vision er, at alle en dag ser en spirebeholder som en naturlig del af deres køkken.

I dag arbejder jeg fuld tid med FRISKE SPIRER. Jeg er endnu den eneste ‘ansatte’, så du er altid i direkte kontakt med mig. Det er til din fordel, da du får svar på alle spørgsmål og nyder personlig service hver gang.

Jeg ønsker at forbedre og udvikle FRISKE SPIRER til glæde for dig. Savner du noget på din rejse rundt i det grønne univers? Jeg hører meget gerne fra dig.