KINARADISE

KINARADISE SPIRER

Raphanus sativus

Oekologiske Kinaradisefroe til dyrk selv spirer FRISKE SPIRER

KINARADISE
SPIREFRØ

Oekologiske Kinaradisespirer af spirefroe fra FRISKE SPIRER

KINARADISE
3 DAGE

Oekologiske Kinaradisespirer af froe fra FRISKE SPIRER

KINARADISE
6 DAGE

Oekologiske Kinaradise spirefroe fra FRISKE SPIRER

KØB
KINARADISEFRØ

KINARADISESPIRER

SMAG • SPISELIGE DELE

Radisespirer smager kraftigt af radise. Kinaradisespirer er lidt mildere i smagen end Rosenradise og Violetradise, men begge smager af helt frisk radise. Alle radisevarianter får rodhår. Det vil sige hvide, forgrenede rødder, som kan ligne mug til forveksling. Rødderne kommer allerede fra 2-3 dagen af spiringen. Hele roden og resten af spiren er spiselige. Nogle vælger at klippe rødderne fra lige inden servering og kun bruge toppene i salater. Rødderne kan i så fald blendes ind i dips.

NÆRING I KINARADISESPIRER

Vitaminer: A, C, B1, B3, B6, B9
Mineraler: Kobber Magnesium, Folat, Fosfor, Mangan
Protein: 3%  fordi Kinaradisespirer består af 75% vand

STØRRELSE  •  UDSEENDE

Kinaradisespirer bliver 12 cm fra rod til toppen af de små buede blade. Rødderne bliver næsten lige så lange,

Rødderne og det nederste af stilken er hvide. Den øvre stilk og bladene er grønne. Hvis dine blade er gullige, fordi spirerne har stået mørkt, kan du stille spirebakken lidt lysere. I løbet af en dag er de flot grønne.

OPSKRIFTER MED KINARADISESPIRER

Jeg elsker friske sommerradiser og friskrevet kinaradise. Da jeg i sin tid fik mine første radisefrø hjem, blev jeg glad for at opdage, de små spirer har samme skarphed som helt friske radiser.

Hvis du – eller din mave – gerne vil have lidt mildere smag, skal du bare lade spirerne stå med blade på i 2-3 dage, inden du spiser dem. Så er smagen mildere. Bare 2 spirer bærer nemt smagen af en hel radise.

Jeg hyggespiser gerne rødderne mixet med gulerødder, ærtespirer eller søde æbler. De dekorative spiretoppe bruger jeg som pynt i alle salater, i sandwiches og på smørrebrød.

Acceptér cookies og nyd den fulde blogoplevelse Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk