SPIREPERLE

PERLEN I DIT GRØNNE KØKKEN

SpirePerle spirebakke er skabt til at dyrke alle typer spirer.
Beholderen er farveløs og transparent, så du kan nyde dine
små planter på deres smukke rejse fra frø til spire.

SpirePerle smuk spirebakke af FRISKE SPIRER

NY, DANSK SPIREBAKKE

SpirePerle er skabt i 2017 af kvinden bag FRISKE SPIRER.

Jeg har valgt at designe og sætte SpirePerlen i produktion, fordi
jeg altid har savnet en spirebakke, der både er smuk og funktionel.

Derfor har jeg valgt et let og transparent design, der passer ind i alle køkkener.  Den er 18 cm i diameter og du kan bygge flere bakker ind i højden. Det giver den en god størrelse både til singlen og familien.

Du kan dyrke alle dine spirer i en Spireperle.  Alle sorter af spirer får den optimale mængde lys, ilt og dræning i beholderen. Det giver dig en nem dyrkning fra frø til høstklar spirer.

SHOP

UDSEENDE

Farveløs & transparent for gennemsigtighed og lys til spirer. Frostet bund som er løftet fra bordet med dutter. Hulmønster i toppen for ventilation.

KAPACITET

Hver bakke kan rumme op til 6 håndfulde færdigdyrkede spirer. Bakkerne er inddelt i to rum, så spirerne kan dyrkes tidsforskudt eller med to sorter ad gangen.

BRUGERVENLIG

Der er ingen skruer eller løsdele. Nem at sætte sammen, men hjernen skal de første gange vænne sig til at vinkle bakkerne for at de sidder rigtigt sammen.

VARIATION

Du kan dyrke alle typer spirer i den fra små Broccolispirer til store Solsikkespirer. Den virker også til gelfrø og de svære rødbede eller rabarber.

VÆGT & STØRRELSE

SpirePerlen er 18 cm i diameter. Hver bakke er 4 cm i højden. En bakke med 3 dele er 12 cm høj og vejer 350 gr. Du kan købe ekstra frøbakker og bygge højere.

RENGØRING

Du bør rengøre alle delene med en ren, ridsefri svamp med parfumefri opvaskemiddel. Den tåler opvaskemaskine på plastprogram.

KVALITET

SpirePerlen er støbt i SMMA uden Phtalater, BPA og farvestoffer. Plasttypen er rimelig stødfast og tåler at blive tabt på linoleum eller trægulv.

PRIS

SpirePerle forhandles endnu kun via FRISKE SPIRER shop. Prisen er 180,- for en beholder med en bund, en frøbakke og en top. Du kan tilkøbe ekstra frøbakker.

GUIDE TIL SPIREPERLE

Sådan dyrker du spirer i en SpirePerle.

 SpirePerle med hvidkloeverspirer FRISKE SPIRER

1

Køb din SpireSperle i FRISKE SPIRER Shop.
Den forhandles kun i min egen netbutik.

Ibloedsatte Lucerne spirefroe FRISKE SPIRER

2

Afmål mængden af spirefrø, som vist i den medfølgende manual. Hæld frøene op i et drikkeglas og fyld glasset med køligt vand. Lad glasset stå på køkkenbordet.

Spirefroe over i SpirePerle FRISKE SPIRER

3

Hæld frø og iblødsætningsvand over i SpirePerlens frøbakke. Fyld glasset med friskt vand og gentag til alle frø er i bakken.

4

Skyl frøene med friskt vand fra hanen og lad strålen fordele frøene i bakken. Vip til sidst bakken med de våde frø forsigtigt, så vandet kan dryppe fra SpirePerlen. Når bakken ikke drypper mere, kan du samle beholderen. Det er nemt, for der er ingen skruer m.m. i SpirePerlen.

Stil SpirePerlen på dit rene køkkenbord. Den må gerne stå lyst
men ikke i direkte sol. Et sted tæt på vasken er godt.

SpirePerle skyl dine spirer i SpirePerle spirebakken FRISKE SPIRER

5

Skyl spirerne to gange daglig i 15 sek med køligt vand fra køkkenhanen. Lad vandet dryppe fra efter hver skylning. Du må godt ryste SpirePerle bakken blidt, så spirerne fordeler sig i den. Mellem hver skylning skal spirerne bare have lov til at vokse, men du må godt løfte låget og se dine smukke spirer.

SpirePerle spirebakke med lucernespirer FRISKE SPIRER

6

Linser, Ærter, Mungbønner og Kikærter er klar, når de har 1-2 cm lang hvid hale. De vokser hurtigt, så det tager kun 2-4 dage dage.
Lucerne, Kløver og andre spirer skal dyrkes til blade. Det tager 5-7 dage.

SpirePerle rengoering med SpireSvamp af cellulose FRISKE SPIRER

7

Vask din SpirePerle efter hver brug med opvaskemiddel og en ren, blød svamp. Du bør have en separat svamp kun til din SpirePerle. På den måde kommer der ikke bakterier fra din madlavning eller rengøring over i din lille spirehave. Din SpirePerle er straks klar til næste runde spirer.

ALLE FRØ I SPIREPERLE

Perlen er god til alle spirer – lige fra den hurtige ært til den langsomme solsikke.

Oekologiske aertespirer FRISKE SPIRER

ÆRT

SE FRØ
Oekologiske Sennepsspirer FRISKE SPIRER

SENNEP

SE FRØ
Broccoli oekologiske spirer FRISKE SPIRER

BROCCOLI

SE FRØ
Mizuna oekologiske spirefroe FRISKE SPIRER

MIZUNA

SE FRØ
Oekologiske Solsikkespirer FRISKE SPIRER

SOLSIKKE

SE FRØ
Vil du dyrke din sundhed FRISKE SPIRER