En lækker vegansk snack, appetizer eller forret.

Yields1 Serving

 7 g violetradisefrø til spirer
 1 økologisk agurk
 1 moden økologisk avocado
 1 skive rødløg eller salatløg
 ¼ lime
 ½ fed hvidløg

1

Du kan dyrke radisespirer i alle typer af spirebeholdere. Disse spirer er nemme at dyrke hele året i dit eget køkken, og de er høstmodne efter 6 dages dyrkning.
Se SpirePerle spirekasse >

2

Høst dine spirer fra spirebeholderen ved at trække dem op af beholderen. Læg dem i en skål med koldt vand og bevæg dem forsigtigt rundt. Sådan løsner frøkapslerne sig. Skift vandet et par gange om nødvendigt. Nu er spirerne klar til din ret. Du kan spise hele spiren.

3

Mos avocadoen, snit rødløget fint og pres hvidløg. Bland det hele og smag til med citronsaft, salt og peber.

4

Skær agurken over på tværs og skræl agurken i lange strimler. Strimlerne skal være minimum 4 cm brede. Så de yderste strimler kan du bruge til pynt i en anden ret.

5

Læg strimlerne på en tallerken og fordel guacamolen på strimlerne. Rul sammen, pynt med spirer og dine grønne ruller er klar til servering.

KØB SPIREFRØ TIL OPSKRIFTEN

KØB SPIREPERLE SPIREKASSE

Ingredients

 7 g violetradisefrø til spirer
 1 økologisk agurk
 1 moden økologisk avocado
 1 skive rødløg eller salatløg
 ¼ lime
 ½ fed hvidløg

Directions

1

Du kan dyrke radisespirer i alle typer af spirebeholdere. Disse spirer er nemme at dyrke hele året i dit eget køkken, og de er høstmodne efter 6 dages dyrkning.
Se SpirePerle spirekasse >

2

Høst dine spirer fra spirebeholderen ved at trække dem op af beholderen. Læg dem i en skål med koldt vand og bevæg dem forsigtigt rundt. Sådan løsner frøkapslerne sig. Skift vandet et par gange om nødvendigt. Nu er spirerne klar til din ret. Du kan spise hele spiren.

3

Mos avocadoen, snit rødløget fint og pres hvidløg. Bland det hele og smag til med citronsaft, salt og peber.

4

Skær agurken over på tværs og skræl agurken i lange strimler. Strimlerne skal være minimum 4 cm brede. Så de yderste strimler kan du bruge til pynt i en anden ret.

5

Læg strimlerne på en tallerken og fordel guacamolen på strimlerne. Rul sammen, pynt med spirer og dine grønne ruller er klar til servering.

GRØNNE RULLER MED VIOLETTE SPIRER