ÆRTESKUD SALAT MED KIWI, AVOCADO & VALNØDDER

Category

Yields1 Serving

 20 økologiske ærter til spirer eller ærteskud
 20 økologiske ærter til ærteskud
 1 moden kiwi
 ½ moden avocado
 5 halve valnødder
 ¼ frisk lime
 3 spsk valnøddeolie
 Salt & Peber

1

Læg ærterne i blød i friskt, koldt vand i et glas.
Hvis du vil dyrke spirer, lægger du derpå ærterne over i din spirebakke og dyrker dem i 2-3 dage til roden er 1 cm lang. Du kan spise hele spiren.
Hvis du vil dyrke ærteskud, lægger du derpå ærterne i en potte med jord og dyrker dem i 2-4 uger, til skuddene er 15-20 cm lange. Du kan spise stængel og blade men ikke ært og rødder.
Både ærtespirer og ærteskud smager af sukkerærter/friske ærtebælge.

2

Læg valnødderne i blød i 1 time i koldt vand. Det giver dem en blødere smag. Skyl spirer/skud og anret på tallerkenen med skiver af kiwi og avocado.

3

Mix limesaft, valnøddeolie, salt og peber. Hæld det over salaten eller servér ved siden af til egen dosering.

KØB SPIREFRØ TIL OPSKRIFTEN

Ingredients

 20 økologiske ærter til spirer eller ærteskud
 20 økologiske ærter til ærteskud
 1 moden kiwi
 ½ moden avocado
 5 halve valnødder
 ¼ frisk lime
 3 spsk valnøddeolie
 Salt & Peber

Directions

1

Læg ærterne i blød i friskt, koldt vand i et glas.
Hvis du vil dyrke spirer, lægger du derpå ærterne over i din spirebakke og dyrker dem i 2-3 dage til roden er 1 cm lang. Du kan spise hele spiren.
Hvis du vil dyrke ærteskud, lægger du derpå ærterne i en potte med jord og dyrker dem i 2-4 uger, til skuddene er 15-20 cm lange. Du kan spise stængel og blade men ikke ært og rødder.
Både ærtespirer og ærteskud smager af sukkerærter/friske ærtebælge.

2

Læg valnødderne i blød i 1 time i koldt vand. Det giver dem en blødere smag. Skyl spirer/skud og anret på tallerkenen med skiver af kiwi og avocado.

3

Mix limesaft, valnøddeolie, salt og peber. Hæld det over salaten eller servér ved siden af til egen dosering.

ÆRTESKUD SALAT MED KIWI & AVOCADO