En salat med friske spirer og asparges vendt i risfløde.

 

Category

 

 

Yields1 Serving

 

 10 g økologiske kløverfrø til spirer
 3 friske asparges
 2 skiver friske rødløg
 5 cm frisk agurk
 salt og peber

 

1

Du kan dyrke dine egne Kløverspirer i alle typer af spirebeholdere. Disse spirer er nemme at dyrke hele året i dit eget køkken, og de er høstmodne efter 6 dages dyrkning.
Se SpirePerle spirekasse >

2

Høst dine spirer fra spirebeholderen ved at trække dem op af beholderen. Læg dem i en skål med koldt vand og bevæg dem forsigtigt rundt. Sådan løsner frøkapslerne sig. Skift vandet et par gange om nødvendigt. Nu er spirerne klar til din ret. Du kan spise hele spiren.

3

Snit løgene og agurken og læg i en skål sammen med spirerne. Knæk bunden af dine asparges og snit de øverste dele af stilkene. Steg dem over svag varme i risfløden og krydr med salt og peber.

4

Hæld de lune asparges med fløden og krydderierne over salaten og nyd straks.

Ingredients

 10 g økologiske kløverfrø til spirer
 3 friske asparges
 2 skiver friske rødløg
 5 cm frisk agurk
 salt og peber

Directions

1

Du kan dyrke dine egne Kløverspirer i alle typer af spirebeholdere. Disse spirer er nemme at dyrke hele året i dit eget køkken, og de er høstmodne efter 6 dages dyrkning.
Se SpirePerle spirekasse >

2

Høst dine spirer fra spirebeholderen ved at trække dem op af beholderen. Læg dem i en skål med koldt vand og bevæg dem forsigtigt rundt. Sådan løsner frøkapslerne sig. Skift vandet et par gange om nødvendigt. Nu er spirerne klar til din ret. Du kan spise hele spiren.

3

Snit løgene og agurken og læg i en skål sammen med spirerne. Knæk bunden af dine asparges og snit de øverste dele af stilkene. Steg dem over svag varme i risfløden og krydr med salt og peber.

4

Hæld de lune asparges med fløden og krydderierne over salaten og nyd straks.

Notes

KLØVERSALAT MED RISFLØDE OG ASPARGES