Print Options:

CHIAGRØD MED FRISKE ÆRTESPIRER

Yields1 Serving

Chiagroed med aertespirer

 20 g økologiske ærter til spirer
 3 spsk økologiske chiafrø
 12 kopper kold risdrik
 1 spsk knuste hampefrø
 1 tsk økologiske sesamfrø
 1 knivspids kanel
 himalayasalt
 smeltet smør hvis du ønsker det
1

Du kan dyrke dine egne ærtespirer i alle typer af spirebeholdere. Ærtespirer er nemme at dyrke hele året i dit eget køkken, og de er høstmodne efter kun 2 dages dyrkning.
Se SpirePerle spirekasse >

2

Høst dine modne ærtespirer fra spirebeholderen ved at hælde dem fra beholderen. Læg dem i en skål med koldt vand og bevæg dem forsigtigt rundt. Dryp vandet fra og de er klar til din ret. Du kan spise hele spiren men du kan godt vælge at fjerne de gennemsigtige frøkapsler, hvis du ønsker en sødere smag.

3

Bland chiafrøene med hampefrø, sesamfrø og rismælk. Chia optager en del væske, så det kan være nødvendigt at du hælder lidt mere mælk i efterhånden. Jeg plejer selv at røre rundt imens frøene trækker i 1 time. Sådan undgår jeg klumper i chiagrøden.

4

Når grøden har trukket tilpas, kan du drysse salt og kanel på og pynte med ærtespirer.
Servér straks og nyd den lækre, proteinrige mæthedsfornemmelse.

error: This picture is copyright protected.
Accepter cookies og fortsæt din rejse i planternes univers Ok