Print Options:

ÆRTESKUD SALAT MED KIWI & AVOCADO

Yields1 Serving

Ærteskud-salat-med-kiwi-og-avocado-FRISKE-SPIRER

 20 g økologiske ærter til ærteskud
 1 moden kiwi
 ½ moden avocado
 5 halve valnødder
 ¼ frisk lime
 3 spsk valnøddeolie
 Salt & Peber
1

Læg ærterne i blød i friskt, koldt vand i et glas i 8-10 timer. Du kan dyrke dine ærteskud i en SpirePerle spirebakke på 14 dage. Du skal ikke bruge jord eller gødning til dine ærteskud, når du dyrker dem i en SpirePerle.
Se SpirePerle spirekasse >

2

Hvis du dyrker ærteskuddene i en SpirePerle, hælder du ærterne over i spireperlen efter iblødsætningen. Skyl morgen og aften de næste 14 dage til skuddene er 15 cm lange. Nu kan du klippe den af og bruge dem i maden. Du kan spise stængel og blade men ikke ært og rødder på skuddene. Du kan lære teknikken nærmere i dette blogindlæg på shoppen>

3

Læg valnødderne i blød i 1 time i koldt vand. Det giver dem en blødere smag. Skyl dine ærteskud og anret på tallerkenen med skiver af kiwi og avocado.

4

Mix limesaft, valnøddeolie, salt og peber. Hæld det over salaten eller servér det i en skål ved siden af til egen dosering.

error: This picture is copyright protected.
Accepter cookies og fortsæt din rejse i planternes univers Ok