BETINGELSER

ANSVAR & RETTIGHEDER

Så der ikke er nogen tvivl:
Jeg forklarer her de juridiske betingelser for brugen af dette websted. På den måde kan du og alle andre drage fordel af FRISKE SPIRER nu og langt ud i fremtiden.

COPYRIGHT

Du er meget velkommen til at henvise til www.FriskeSpirer.dk med links eller i bøger og artikler. Gør mig gerne opmærksom på dit link, så jeg kan gøre reklame for dig på de sociale medier som tak for din deling.

Brug af billeder og tekster fra www.FriskeSpirer.dk eller FRISKE SPIRER nyhedsbreve kræver derimod skriftlig tilladelse fra mig, inden du/I bruger materialet i jeres brand.

Forbeholdet skyldes primært, at oplysningerne skal være korrekte til gavn for dine/jeres læsere. Derfor læser jeg gerne faglig korrektur og giver tips til den bedst tænkelige omtale af spirer i jeres materiale. Pris? Kun et link til FRISKE SPIRER.

Den anden side af forbeholdet skyldes, at FRISKE SPIRER er nødt til at have en vis indtægt for at kunne løbe rundt. Hvis du eller dit firma kopierer indholdet for profit til jer uden et link til FRISKE SPIRER, kan det betyde mindre mulighed for, at jeg har økonomi til at dele ny viden om spirer. Det gavner ingen.

LAD OS HJÆLPE HINANDEN

Hvis du eller I ønsker billeder eller tekster til jeres eget projekt, er det muligt. Jeg ønsker typisk kun et link på dit site, din artikel eller i din bog for min hjælp.

ANSVAR

Jeg anbefaler altid, at du kun dyrker certificerede spirefrø i godkendte spirebeholdere. På den måde er du sikret frø, som er egnet til spiredyrkning og du har det mest hygiejniske udgangspunkt for din succes med at dyrke spirer.

Vær venligst opmærksom på, at FRISKE SPIRER ikke kan holdes ansvarlig for din eventuelle misforståelse af indholdet på www.FriskeSpirer.dk eller for manglende information på sitet.

Er du i tvivl om en formulering eller metode, er du meget velkommen til at kontakte mig. Jeg guider gerne, så du er sikret fuld glæde af dine hjemmedyrkede spirer.

Rigtig god fornøjelse med dine spirer.