GODE SPIREBEHOLDERE

< TRIN 3

TRIN 4

Gode spirebeholdere oversigtFRISKE SPIRER

NØGLEN TIL GODE SPIREBEHOLDERE

Det bedste tip, når du skal vælge spirebeholder er, at den gode spirebeholder er designet til at gøre dyrkningen nem. Det gør den ved at skabe den rette kombination af fugt og dræning for dine spirer. Som med alt værktøj er den gode spirebeholder halvdelen af successen.

FIND DEN GODE SPIREBEHOLDER

Der findes efterhånden et stort udvalg af spirebeholdere på det danske marked. Nogle spirekasser er formet som små firkanter. Andre ligner spiretårne i ler. Nogle er kønne men mindre brugervenlige. Andre er lidt kiksede i farven men fantastiske i brug. Og så er der nogle enkelte, der er både flotte og optimalt designet.

Jeg har efterhånden testet alle spirebeholderne på markedet. Det skal komme dig til gode, så du kan finde en liste over dem inkl. min ærlige vurdering af dem i menupunktet BEHOLDERE

DEN NEMME LØSNING

Hvis du ikke vil bruge tid på at læse om hver spirebeholder, kan du vælge den hurtige løsning og klikke dig ind på FRISKE SPIRER Shop.  Jeg forhandler kun optimalt designede spirebeholdere. Kontakter du mig inden et køb, giver jeg altid ærlig rådgivning om den/de beholdere, der passer til dine mål med dyrkningen.

DANSK MANUAL

Jeg har skrevet min egen manual til hver spirebeholder i FRISKE SPIRER shop. Manualerne er 15×15 cm. I dem finder du en nem trin for trin guide, tips til succes og en oversigt over hver spires doseringsmængde og væksttid.

Ønsker du en udvidet guide til dine spirer, kan du overveje at købe bogen ‘FRISKE SPIRER – En Guide til Spiring’, som er en komplet A-Z om at dyrke spirer selv. I den bog har jeg også lagt 14 opskrifter og en oversigt med 44 spiresorter.

< TRIN 3
MERE OM BOGEN
TRIN 5 >
Vil du dyrke din sundhed FRISKE SPIRER