OM FRISKE SPIRER

Lidt om firmaet, Miriam Sommer, filosofien og drømmene bag projektet.

Miriam Sommer
 
 
Jeg er Miriam Sommer, kvinden bag FRISKE SPIRER. Jeg startede FRISKE SPIRER i 2010. I 2017 har firmaet stadig kun en ansat - mig. Derfor er du altid i direkte kontakt med mig på tekst, i telefonen og videoerne.

 
MIN FAGLIGE BAGGRUND
Jeg blev uddannet cand. mag. i dansk og kommunikation fra Københavns Universitet i 2008. Min faglige passion er tekstskrivning, branding og konceptudvikling, hvilket du forhåbentlig kan mærke i din rejse rundt i FRISKE SPIRER.
 

HVAD ER FRISKE SPIRER
FRISKE SPIRER består af dette site og en shop. Shoppens produkter er økologiske spirefrø, to spirebeholdere af eget design og bøger om spirer. Shoppen har også spirebeholdere af andre producenter.


FOKUS I FRISKE SPIRER
Mit formål med FRISKE SPIRER er at dele min viden om spirer med dig, så du kan dyrke dine egne spirer. Spirer er natur i sin rene form. Spirer er næringsrige, miljøvenlige, nemme og sjove at dyrke for alle. De passer endda ind i alle kostretninger, så alle kan få glæde af spirer. Jeg har altid selv elsket at dyrke spirer. Den glæde vil jeg gerne gøre tilgængelig for dig, så du kan nyde hjemmedyrket grønt, uanset om du bor på 5. sal i indre by, er opmagasineret i et lille kollegieværelse eller din have ligger dækket af sne.

 
KIMEN I FRISKE SPIRER
Jeg startede FRISKE SPIRER i januar 2010 med sitet www.friskespirer.dk. Min tanke var oprindeligt bare at dele min viden og passion om spirer med andre. Derfor så jeg ikke projektet som andet end en hobby på det tidspunkt.

 
GRUNDEN TIL SHOPPEN
Det er ikke sjovt at skrive om spiredyrkning, når læserne ikke kan få frøene. I 2013 var der kun et meget lille udbud af økologiske spirefrø i meget varierende kvalitet på det danske marked.
Min primære grund til shoppen var derfor at stille økologiske spirefrø i ordentlig kvalitet til rådighed for interesserede læsere.
Den anden grund var, at jeg gerne ville gøre projektet selvbærende. Inden shoppen brugte jeg mange timer hver uge på projektet, men måtte føre penge ind i FRISKE SPIRER. Sådan er det selvfølgelig med alle hobbies, men det begrænsede helt naturligt min mulighed for at udvikle projektet.
Det kræver fokus at have en shop, men nu kan jeg fortsætte med at udvide FRISKE SPIRER på et bæredygtigt grundlag til glæde for alle.
 
 
VISIONEN FOR FRISKE SPIRER
Mit ønske for FRISKE SPIRER er mere et ønske for spiredyrkning i Danmark og i verden. Jeg håber, jeg kan bidrage til at udbrede denne sunde og bæredygtige hobby. Min vision er, at alle en dag ser en spirebeholder som en naturlig del af deres køkken.
 
 
NÆSTE SKRIDT
Jeg har lige sat FRISKE SPIRERs egen spirebakke, SpirePerlen, på markedet. Jeg har et langt stræk foran mig med at markedsføre den. Heldigvis er markedsføring og kommunikation min daglige glæde, så jeg nyder dagene til fulde.
Jeg regner med at føre FRISKE SPIRER ud over Danmarks grænser i slutningen af 2017. Derefter må vi se, hvad eventyret byder på. Jeg glæder mig i hvert fald til at dele fremtiden med dig.

 
                             Videoer                           SHOP                                                                                          Kontakt                          English
                             Bøger                              Blog                                        Facebook    Pinterest Friske Spirer    LinkedIn                          PR                                 SpireKlub