KARSE SPIRER

Lepidium sativum
 
 
__ Økologiske karsefrø





______
Hjemmedyrkede Karsespirer
 
 
 
 

______
Økologiske karsespirer
 
 
 
 

______
Karsefrø til spirer ____

  FRØ     

  2 DAGE

  6 DAGE

KØB FRØ

SMAG  •  SPISELIGE DELE

Karsespirer dyrket i din lille køkkenhave smager, som
du kender og sikkert elsker dem.
 
Karsefrø kan ikke dyrkes direkte i en spirebakke af
plast eller glas. Det skyldes, at karse er geldannende
- de danner et tyndt slimlag, når de er våde. Løsningen
er nem: Dyrk dem på økologisk vat.
 
Når du dyrker karse på vat, klipper du spirerne af lige
over vattet, lige inden du spiser dem. Kun stængler og
blade spises. Rødder og vat smides i din grønne
skraldespand. Blade og stængler har en kraftig, krydret
smag af frisk karse.
 

NÆRING

Vitaminer A, B3, C, E    
Mineraler Kalium, Jern, Kalcium, Magnesium, Fosfor  
Protein 2% - målt ift at spirer består af 75% vand
 

STØRRELSE  •  UDSEENDE

Karsespirer er nemme at dyrke på økologisk vat. De
kaster selv deres mørkebrune frøkapsler i løbet af
spiringen. Du kan også spise frøkapslerne, hvis du vil
have endnu flere fibre.

Den tynde, lysegrønne stængel er 10 cm lang og ender
i de dekorative grønne, spidse blade.

 

OPSKRIFTER MED KARSESPIRER

Mange bruger dem på æggemadder og som smagfuld
pynt på scrampled eggs. Karse går også godt med
mange fiskeretter og til en del smørrebrød.
 
 Jeg elsker selv karsespirer til at give mine salater og
wraps et krydret pift. Andre gange bruger jeg dem i
grønne dips til rå grøntsagssticks.
 
 

      TIPS TIL DIG

        Indtast koden fra dine Friske Spirer frø

      på den lukkede kundeside og læs

        de gode tips til dyrkningen  

PIL
Spirefans

   ØKOLOGISKE FRØ

         Du kan finde alle 

           dine økologiske spirefrø
                       i shoppen

Spirepil
 
                             Videoer                           SHOP                                                                                          Kontakt                          English
                             Bøger                              Blog                                        Facebook    Pinterest Friske Spirer    LinkedIn                          PR                                 SpireKlub