GRØD MED SPIREDE KORN OG KERNER

MORGENMAD ELLER AFTENMÅLTID

 

Grød med spiret boghvede

2 dl afskallede boghvedekorn
8 mandler
2 spsk afskallede solsikkekerner
½ sødt æble i små tern
1 soltørret abrikos eller 8 spsk rosiner
5 soltørrede tranebær
Ris-, mandel- eller almindelig mælk
 
Trin for trin
Sæt boghvedekerner og solsikkekerner i blød i 20 minutter i koldt vand og lad dem derpå spire i 1 dag, hvor de skylles 3-5 gange om dagen.
Læg mandler, abrikos og tranebær i varmt vand i 1 time. Skyl til sidst boghvede/solsikke grundigt og mos dem sammen. Skyl mandler, æble og bær og kom det hele i en skål. Tilsæt lidt mælk og nyd en vitaminrig morgenmad med masser af mættende fibre.
Tip Du kan vælge at varme mælken, så grøden bliver lun.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Broccolicpirer
 
                             Videoer                           SHOP                                                                                          Kontakt                          English
                             Bøger                              Blog                                        Facebook    Pinterest Friske Spirer    LinkedIn                          PR                                 SpireKlub